سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

موگرینی: تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا، غیرقانونی است

موگرینی: تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا، غیرقانونی است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان سفر دو روزه به کوبا بار دیگر گفت که این اتحادیه، اعمال فراسرزمینی تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را اقدامی غیرقانونی می‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در سفر به هاوانا پایتخت کوبا، بر مخالفت اتحادیه اروپا با تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا تأکید کرد.

 

با گذشت پنج ماه از اعلام تصمیم آمریکا برای انجام اقدامات حقوقی جدید علیه کوبا و شرکت‌های همکار با این کشور، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در پایان سفر خود به کوبا گفت: «اتحادیه اروپا به طور مستمر موضع خود را درباره غیرقانونی دانستن اعمال فراسرزمینی قوانین (تحریم‌های) آمریکا اعلام کرده است. ما این موضع را به صورت شفاف طی ماه‌ها و سال‌ها به دولت ایالات متحده بیان کردیم».

 

موگرینی افزود: «ما حالا در حال اعمال تدابیر اتحادیه اروپا به منظور حفاظت موثر از سرمایه‌گذاری‌های اروپایی و حضور اقتصادی در کوبا هستیم».

 

وی دیدارهای با مقام‌های کوبایی و تجار اروپایی حاضر در کوبا را «بسیار مفید و مهم» خواند و از رایزنی‌ با آنها درباره «قوانین مسدودساز» اتحادیه اروپا خبر داد؛ قوانینی که به گفته او از تجارت شرکت‌ها و بازرگانان اروپایی در کوبا علیرغم تهدیدها و فشارهای آمریکا اطمینان حاصل می‌کند.

 

اظهارات موگرینی درباره حفاظت اتحادیه اروپا از تجارت با کوبا با استفاده از قوانین مسدودساز در حالی مطرح شده که او و دیگر مقام‌های اروپایی پیشتر درباره توسل به این قوانین به منظور مقابله با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران هم سخن گفته بودند اما در عرصه عمل فشارهای آمریکا به اروپایی‌ها سبب شده که آنها خرید نفت ایران را متوقف کنند و شرکت‌های بزرگ اروپایی هم بازار ایران را ترک کرده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار